Valitse malli

Teippikoneet

Teippikoneet kaikenlaiseen pakkaamiseen. Valikoimassamme on kahvalliset teippikoneet ja pisaramalliset teippikoneet eri teippileveyksille, unohtamatta pöytään kiinnitettävää mallia. Kaikilla malleilla on yleensä muutaman päivän toimitusaika. 

Teippikoneet ovat hyvin edullisia pakkaamiseen tarvittavia välineitä ja etenkin katkaisuterien tylsyessä kannattaa hankkia uusi. Uudella teippikoneella pakkaaminen sujuu nopeasti ja miellyttävästi.

Teippikone PISARA PT25-38-50

Teippikone pisaramalli leveys 25 ja 38 ja 50 mm

Pisaramallin teippikone on ikuinen suosikki! Metallisen kotelon sisällä oleva jousiavusteinen rullankiristin varmistaa teipin sujuvan kelauksen. Teipin katkaisuterä on sijoitettu optimaaliseen kohtaan nopeaa pakkaamista silmälläpitäen. Kotelon kyljessä olevasta aukosta voi tarkistaa koneessa jäljellä olevan teipin määrän.

Teippikonetta on saatavissa teipin leveyksille 25, 38 ja 50 mm.

Tuotenumero: PISARA PT25-38-50

Hinta: 29.50 (alv 0%)

Teippikone KAHVA PT50

Teippikone kahvalla ja säädettävällä jarrulla leveys 50 mm

Kahvallinen teippikone säädettävällä jarrulla teippilaadun mukaisesti. Hyvin muotoiltu kahva istuu pakkaajan käteen mukavasti. Kahvan niin sanotut ”hienpoistajat” pitävät urakkapakkaajankin otteen tiukkana. Teipin katkaisuterä kestää pitkään ja katkaisee teipin repeämättä. 

Teippikonetta on saatavana teipin leveydelle 50 mm.

Tuotenumero: KAHVA PT50

Hinta: 19.20 (alv 0%)

Teippikone KAHVA PT50TS

Teippikone kahvalla ja teräsuojuksella leveys 50 mm

Kahvallinen teippikone jossa vastusta voidaan säätää teippilaadun mukaisesti. Ergonominen kahva sopii pakkaajan käteen mukavasti. Teipin katkaisuterässä on teräsuojus estämään vahinkoja pakkaamisessa sekä teippikoneen laskemisessa työtasolle.

Teippikonetta on saatavana teipin leveydelle 50 mm.

Tuotenumero: KAHVA PT50TS

Hinta: 24.50 (alv 0%)

Teippikone KAHVA PT75

Teippikone kahvalla leveys 75 mm

Kahvallinen teippikone 75 mm leveälle teipille käteen sopivalla kahvalla ja säädettävällä jarrulla. Leveä katkaisuterä katkaisee teipin tarkasti lohkeamatta. Pienikokoinen teippikone vaativalle pakkaajalle.

Teippikonetta on saatavana teipin leveydelle 75 mm.

Tuotenumero: KAHVA PT75

Hinta: 33.90 (alv 0%)

Teippikone PÖYTÄ PT

Teippikone pöytään kiinnitettävä malli

Pöytään kiinnitettävä metallirunkoinen teippikone nopeaan ja kätevään pakkaamiseen. Teippikone voidaan kiinnittää pöytään omalla kiinnitysmekanismilla tai ruuvaamalla se pakkausalustaan kiinni. 

Soveltuu useille eri teippileveyksille.

Tuotenumero: PÖYTÄ PT

Hinta: 29.50 (alv 0%)

Teippi omalla logolla?

Oletko kiinnostunut pakkausteipistä jossa komeilee yrityksen logo ja yhteystiedot? Painettu pakkausteippi on edullista markkinointia ja lisää tuotteen arvoa ja näkyvyyttä.