Pakkausteipit painatuksella

Valitse kahdesta eri vahvuudesta. Vahvuus 25 my peruspakkaamiseen ja vahvuus 55 my vaativampaan pakkaamiseen. Vahvuutta 55 my painamme tarvittaessa pieniäkin määriä.

Tutustu painettuihin teippeihin tarkemmin.

Painotyö

Painotyö tehdään asiakkaan haluamalla logolla tai tekstillä jopa neljää eri väriä käyttäen, teipin pohjaväri voi olla mikä tahansa.

Laatua ja tarkkuutta

Valitse kahdesta teippilaadusta sopivin. Vahvempaa laatua painamme pieniäkin eräkokoja.

Ei yllättäviä kuluja

Aineiston käsittelykulut kuuluvat teippirullan hintaan, ei erillisiä eikä yllättäviä lisäkuluja painolaatoista ja painoaineiston muokkauksesta.

Pakkausteipit logolla

Tarjoamme laadukkaita ja edullisia pakkausteippejä painatuksella jokaiseen eri tarpeeseen. Asiakkaanamme on niin pieniä kuin suuriakin yrityksiä ympäri Suomen.

Pakkausteipit painatuksella

Käytämme pakkausteipeissämme erilaisia liimoja. Yleisimmät liimatyypit ovat super hotmelt, akryyli ja luonnonkumiliima.

Vahvemmassa teippilaadussa (55 my) painatus tehdään teipin pintapuolelle ja ohuemmassa laadussa (25 my) alapuolelle. Alapuolelle painettaessa painotarkkuus on huippuluokkaa ja sallii jopa nelivärikuvien painamisen pohjavärin ollessa mikä tahansa. Vahvemmassa pakkausteipissä painovärien maksimimäärä on kaksi, painotyö suoritetaan valkoiselle, kirkkaalle tai ruskealle pohjalle.

Ohuemmassa teippilaadussa minimimäärät ovat suurempia kuin vahvemmassa laadussa. Vahvempaa teippilaatua painamme pieniäkin määriä.

“Emme veloita painolaattakustannuksia. Painatusta voidaan muuttaa vaikka jokaisella tilauskerralla ilman kustannuksia.”

Käytettäessä painettua pakkausteippiä muille materiaaleille kuin pahville tai muoville, suosittelemme tilaamaan mallirullan testausta varten.

Suomen Yrittäjien jäsenenä toimitamme painetut pakkausteipit rahtivapaasti perille saakka.

Get In touch...

Teippikoneet ovat hyvin edullisia pakkaamiseen tarvittavia välineitä ja etenkin katkaisuterien tylsyessä kannattaa hankkia uusi. Uudella teippikoneella pakkaaminen sujuu nopeasti ja miellyttävästi.