Valitse laatu.

Pakkausteipit painatuksella

Valitse kolmesta eri teippilaadusta sopivin. Vahvuus 47 my peruspakkaamiseen ja vahvuus 55 my vaativampaan pakkaamiseen, sekä PVC teippi 53 my haastavampiin olosuhteisiin. Kaikkia laatuja on saatavana pieniäkin eräkokoja.

Tutustu painettuihin teippeihin tarkemmin.

Painettu pakkausteippi vahvuus 47 my

Pakkausteipin vahvuus 47 my

Suomen edullisin painettu pakkausteippi peruspakkaamiseen.

Painettu pakkausteippi vahvuus 55 my

Pakkausteipin vahvuus 55 my

Painettu pakkausteippi vaativaan pakkaamiseen hiljaisella kelauksella.

PVC teippi painatuksella

PVC pakkausteippi vahvuus 53 my

Hiljainen pakkausteippi vaativiin olosuhteisiin

Painotyö

Painotyö tehdään asiakkaan haluamalla logolla tai tekstillä jopa neljää eri väriä käyttäen, teipin pohjaväri voi olla mikä tahansa.

Laatua ja tarkkuutta

Valitse kolmesta teippilaadusta sopivin. 47 my peruspakkaamiseen, 55 my ja PVC teippi vaativampaan pakkaamiseen.

Ei yllättäviä kuluja

Aineiston käsittelykulut kuuluvat kokonaishintaan, ei erillisiä eikä yllättäviä lisäkuluja painolaatoista ja painoaineiston muokkauksesta.

Taattua Laatua

Pakkausteipit logolla

Tarjoamme laadukkaita ja edullisia pakkausteippejä painatuksella jokaiseen eri tarpeeseen. Asiakkaanamme on niin pieniä kuin suuriakin yrityksiä ympäri Suomen.

Pakkausteipit painatuksella

Käytämme pakkausteipeissämme ekologisia liimoja.

Vahvemmassa teippilaadussa (55 my) painatus tehdään teipin pintapuolelle maksimissaan kahdella painovärillä valkoiselle, ruskealle tai kirkkaalle pohjalle. 

Ohuemmassa teippilaadussa (47 my) painotyö tehdään tarvittaessa teipin alapuolelle. Alapuolelle painettaessa tekniikka sallii jopa kuvien painamisen pohjavärin ollessa mikä tahansa. Teippi värjätään kokonaan alapuolelle painettaessa.

PVC teipissä (53 my) painatus tehdään teipin pintapuolelle jopa kolmella eri värillä. Teipissä käytetään luonnonkumiliimaa joka sietää hyvin kylmää ja kosteaa.

“Emme veloita painolaattakustannuksia. Painatusta voidaan muuttaa vaikka jokaisella tilauskerralla ilman kustannuksia.”

Käytettäessä painettua pakkausteippiä muille materiaaleille kuin pahville tai muoville, suosittelemme tilaamaan mallirullan testausta varten.

Pakkaaja tarvitsee myös teippikoneen!

Teippikoneet ovat hyvin edullisia pakkaamiseen tarvittavia välineitä ja etenkin katkaisuterien tylsyessä kannattaa hankkia uusi. Uudella teippikoneella pakkaaminen sujuu nopeasti ja miellyttävästi.